Funksionet Kuadratik, Eksponencial Dhe Logaritmik

Ky është një libër që lehtëson studimet në Ekonomi, për ata që kanë nevojë në Matematikë!Full description...
Author:  Besart Kryeziu

185 downloads 277 Views 746KB Size

Recommend Documents

Analisis NumerikDeskripsi lengkap

Full description

Offering GG 2008 - Matematika - Universitas Negeri MalangDeskripsi lengkap

Analisis NumerikFull description

Ketu keni pytje dhe pergjigje nga EkonomiaFull description

matricatFull description

aktgjykimFull description

Banka Dhe Afarizmi BankarFull description

ALGJEBRA DHE GJEOMETRIA (për bachelor në inxhinieri) Ribotim Tiranë, 2007 Kristaq Filipi

-keine-Full description

la la land is the most bautyFull description

Book WIFIFull description

ALGJEBRA DHE GJEOMETRIA (për bachelor në inxhinieri) Ribotim Tiranë, 2007 Kristaq Filipi

5 Fakulteti Juridik - Universiteti i PrishtinesFull description